Padborg Transportcenter inviterer indenfor på Danmarks største internationale transport- og logistikområde i Padborg. Virksomheder, uddannelsesinstitutioner og borgere bydes velkommen til transportmesse i weekenden d. 19. og 20. maj 2017.

”Det bliver to dage for fuld udblæsning”  Sådan siger direktør for Padborg Transportcenter, Finn Sørensen om dette års internationale transportmesse i Padborg.

Messen afholdes over to dage og byder på alt indenfor transport og logistik lige fra materiel og gods til uddannelses- og jobmuligheder mm.

Som porten til Europa har vi i området en kæmpe virksomhedsklynge, som arbejder indenfor transport og logistik. Netop vores geografiske placering gør det oplagt for virksomheder i hele grænseregionen også syd for grænsen at deltage på messen, fortæller Finn Sørensen, direktør for Padborg Transportcenter.

Nyt fokus på uddannelse på transportmessen

Padborg Transportcenter har forberedt en messe, der rummer elementer ud over en traditionel transportmesse. Messen præsenterer selvfølgelig det nyeste indenfor lastbiler, trailere mm., men fokuserer også specielt på hvordan fremtidens servicefag indenfor transport- og logistik ser ud og hvilken retning branchen rykker sig i forhold til jobmuligheder.

Der er brug for at kigge lidt længere frem, hvis vi skal følge med udviklingen. Derfor har vi sammen med vores virksomheder inviteret flere uddannelsesinstitutioner, som kan fortælle om de muligheder, der er for videreuddannelse og kompetenceudvikling indenfor transport- og logistikbranchen, fortæller Finn Sørensen.

Det kan du opleve:

  • B2B i Padborg og omegn
  • Transportfaget og alt tilbehør
  • Uddannelse indenfor transport-, logistik og servicefag
  • Lastbiler, trailer, materiel
  • Transportformer
  • Jobmuligheder

Skal du have en udstillerplads?

Kontakt:
Finn Sørensen – Tlf.: 61442404
Mail: fs@padborgtransportcenter.dk

Poul Linnet – Tlf.: 23449410
Mail: poul.linnet@gmail.com